Vi er glade for å kunngjøre at oppgraderingen av kunstgressbanen på Honningsvåg stadion er ferdigstilt. Etter omfattende innsats og forberedelser er banen endelig åpen for bruk. Vi ønsker alle velkommen til å komme og nyte den forbedrede spillopplevelsen, men vi ber også om at brukerne følger noen enkle regler for å sikre at banen forblir i god stand over tid.

Viktige retningslinjer for bruk av den nye kunstgressbanen:

  1. Hold det ryddig: Vennligst kast søppel i de angitte søppeldunkene. Dette hjelper oss med å opprettholde et rent og ordentlig spillemiljø for alle.

  2. Respekter røyke- og snusforbudet: For å sikre en hygienisk og behagelig atmosfære, ber vi om at røyking, snusing og tyggegummi unngås på innsiden av gjerdeområdet og banen.

  3. Hold kjøretøy utenfor: Sykler og mopeder skal ikke tas innenfor gjerdeområdet og banen for å unngå skader på kunstgresset.

  4. Riktig plassering av mål: Etter bruk, vennligst sett målene tilbake på plass. Husk å bruke hjulene som er tilgjengelige for å flytte målene forsiktig.

  5. Dyr er ikke tillatt: Av hensyn til banens tilstand og alles komfort, er det ikke tillatt med kjæledyr inne på banen eller innenfor gjerdeområdet.

Vi håper at alle brukere vil ta hensyn til disse retningslinjene og bidra til å opprettholde banens kvalitet. Vår innsats sammen hjelper å holde banen i god stand og sikrer at den blir egnet for bruk over tid.

Takk for at du respekterer retningslinjene, og vi ønsker deg en flott opplevelse på den nye kunstgressbanen vår!