Hvorfor er dette nyttig for deg?

Vi holder deg informert om hendelser som er viktige for deg å være klar over, for eksempel vannavstengninger, veisperringer, evakueringer, generelle servicemeldinger eller andre situasjoner som krever rask og nødvendig informasjon.

Hvordan finner vi deg?

Varsling 24 bruker tre ulike registre for å nå ut med informasjon til deg: 

Privatpersoner

Kontaktinformasjonen din blir hentet fra et register kalt Kontakt- og reservasjonsregisteret, som nå administreres av Digitaliseringsdirektoratet (tidligere Difi). Det er lurt å legge til mobilnummeret ditt og e-postadressen din i dette registeret. Det er fordi mange offentlige instanser bruker denne informasjonen til å kontakte deg, for eksempel når de sender skattemeldingen din.

Oppdater kontaktinformasjonen din her (Norge.no)

Bedrifter og organisasjoner

Hvis bedriften din er registrert på en gateadresse, får den varsler basert på opplysninger i Enhetsregisteret. Kontaktinformasjonen for bedrifter hentes fra Altinn. Hvis bedriften har flere adresser, er det lurt å registrere dem som underenheter hos Brønnøysundregistrene.

Gå til Brønnøysundregisteret her

Tilleggsregister

Du kan bruke tilleggsregisteret hvis du vil motta varsler angående en bedrift eller en adresse der du ikke er registrert som bosatt. Dette registeret administreres kun av din kommune. Derfor er det viktig å oppdatere informasjonen i tilleggsregisteret hvis du flytter til en annen kommune.

Gå til tilleggsregisteret her (varslemeg.no)

Får du ikke varsler?

  1. Er du folkeregistrert på din adresse? Sjekk din adresse i Folkeregisteret her.
  2. Har du oppdatert din elektroniske kontaktinformasjon? Oppdater din kontaktinformasjon her.
  3. Husk å melde flytting hvis du bytter adresse

Hemmelig telefonnummer

Hvis du har hemmelig nummer og ønsker varsling, må du registrere deg i tilleggsregisteret. Kryss av for hemmelig nummer når du registrerer deg. 

Mer informasjon

For mer informasjon om varslingstjenesten: https://varsling24.f24.com/kundeinfo/