Hva er Everbridge?

Everbridge er en plattform som gir oss muligheten til å raskt og effektivt varsle alle innbyggere i kommunen om ulike henvendelser og hendelser, alt fra infrastrukturforbedringer, som vei- og vannarbeid, til kritiske beredskapssituasjoner.

Hvordan får kommunen mitt telefonnummer?

Kommunen bruker en database som kombinerer informasjon fra Folkeregisteret og DIFI. Vær oppmerksom på at personer under 16 år ikke mottar varsler.

Hvordan vet jeg om jeg får varsler?

Hvis du ikke er sikker på om du har mottatt varsler fra kommunen tidligere, kan du klikke på lenken nedenfor for å kontrollere og eventuelt oppdatere dine mobil- og fasttelefonnumre. Dette gjelder spesielt for de som har arbeidsgivers telefonnummer, eiere av fritidsboliger, studentboliger og andre som må legge til informasjon i systemet.

Klikk her for å legge til eller deaktivere ditt telefonnummer   

Merk: Når du legger inn adressen din, trenger du bare å oppgi veien du bor i, ikke husnummer eller postnummer.

Hva med hemmelige telefonnumre?

Systemet identifiserer ikke personer med hemmelige telefonnumre, så de vil ikke motta varsler. Hvis du har et hemmelig nummer og ønsker å motta varsler, kan du registrere deg i databasen, og informasjonen vil forbli konfidensiell for andre.

Hva med bedrifter?

Adressedatabasen inkluderer også informasjon om bedrifter, inkludert adresse og telefonnummer. Det kan være utfordrende å nå riktig person i bedriften, så vi anbefaler at bedrifter sjekker og oppdaterer telefonnummer via innbyggerportalen.