Honningsvåg Turn & Idrettsforening ved hovedstyret arrangerer for første gang det de har valgt å kalle HT&IF Sommersprell. Tilbudet er for barn i 1.-3. trinn, er gratis og varer i én uke.

Målet med tilbudet er å introdusere barna for ulike idretter i HT&IF. De har vært med på aktiviteter innen håndball, fotball og turn. I tillegg til at barna får bli introdusert til de ulike idrettene, legger man også av tid til andre utforskende aktiviteter og lek og moro.

I dag har barna vært med til brannstasjonen for å hilse på brannmannskapet og politiet, noe fungerende brannsjef Alexander Eliassen er veldig fornøyd med.

Det er så flott at barna får komme innom å hilse på de ulike etatene. Det er viktig for oss at barna får muligheten til å møte oss, bli kjent med oss, og å føle seg trygg med oss. Det skaper en tillit som kan være viktig senere, forteller fungerende brannsjef. 

Tilbudet har vært populært, og omtrent halvparten av barna i kullene har deltatt på Sommersprell denne uka, forteller Ann Beate Løvland. Man trenger ikke å være medlem i HT&IF for å delta på Sommersprell.