Tusen takk til de som deltok i biltoget og skapte glede for dem langs ruta som gikk fra havna til Nordvågen og Seppoladalen og tilbake.

Sjøl om det ikke ble tur til Nordkapp-platået, så er det på sin plass med takk til Presis Veidrift og Ib Nymark for innsatsen med å ta opp veien og tilpasse kolonnetid, samt Hans Paul Hansens bidrag i planleggingen.

HT&IF i sin helhet skal ha takk for opplegget omkring biltoget, og som alltid skal HMF og skolekorps har all slags ære for å spille ved helsesenteret, bautaen og marsjere opp og ned Storgata. Takk til ad-hoc flaggbærer Kjell Kåre Pettersen som trådte resolutt til da det trengtes. Ekstra takk til HMF for den ekstra innstasen det var å spille i alle fiskeværene - Skarsvåg, Gjesvær, Kamøyvær og Nordvågen.

Tusen takk for 17. mai-sendinga og alle som bidro til den.

Først og fremst takk til de yngste. Tale av 6-klasse ved Sigve, Jacob og Mathias og sang av småtrinnet 1-4 klasse.

I tillegg til hovedtale av tillitsvalgt i Sykepleierforbundet Stine Mari Strifeldt må også russepresident Nicklas Olsen, kommunaldirektør Einar Arild Hauge og formann i HMF Snorre Andreas Engen Bigseth trekkes fram og takkes for sine taler og øvrige bidrag.

Musikalske innslag av Jonas Karlsen, Per-Inge Jensen, Øystein Skårset og Runa Skårset er vel verd applaus. Sang og musikk gleder stort.

Honnør til programleder Sirin Høyen som trygt og godt loset oss gjennom sendinga. En spesiell takk til de som ikke vistes i sendinga, men som har gjort den mulig. Thomas Nilsen og Richard Jensen for det tekniske, lyd, lys og bilde, Erik Lingjærde for lån av utstyr og Jon Morten Nordang for produksjon.

Sist, men ikke minst, takk til 17. mai-komiteen bestående av Steffen Ditløvsen, Raymon Elde, Thomas Nilsen, Per-Inge Jensen, Guro Martinsen, Aina Pettersen og Sirin Høyen.