Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
fpsearch image 1.png

Hva kan vi hjelpe deg med?

Aktuelt

Borgerlig vigsel

Fra 1. januar 2018 overtok kommunene ansvaret for borgerlige vigsler. Det betyr at borgerlige vigsle...
05.01.18
Gå til arkiv

Kunngjøringer

Hva skjer?

21. May

Dansekveld Kom og Dans Honningsvåg

Kom og Dans arrangerer dansekveld hver mandag.
Ingen påmelding, ingen årskontingent.
Kr. 20,- pr.gang
Velkommen !

Menighetshuset
Category: Swing
Kom og Dans Honningsvåg
Week: 21
23. May

Opprette digitalpostkasse

Digital postkasse fra e-Boks og Digipost gir deg en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post fra det offentlige digitalt. Det er gratis å opprette og bruke digital postkasse, og du kan lagre brevene der så lenge du ønsker.

Biblioteket
Nordkapp Kommune
Week: 21
1. June

Arvvas

Arvvas er samisk, og betyr "å ha energi" eller "arbeidslyst". Det er nettop hva Steinar og Sara Marielle opplever når de spiller sammen. Sara Marielle Gaup Beaska er joiker og Steinar Raknes er bassist og sanger. Musikken deres er en sammensmelting av samisk joik og Americana fra USA. Det låter vakkert og melodiøst, men samtidig spontant og lekent.

Om musikerne:
Joik er samenes tradisjonelle måte å synge på. Sara Marielle Gaup Beaska er en av våre fremste unge joikere, med en musikalsk arv fra sine foreldre, og familie mange generasjoner tilbake. Sara Marielle startet med sceneopptredener i ung alder, og blander gammel og moderne joikestil. Hun er også kjent fra bandet ADJAGAS som hun har turnert verden over sammen med.

Steinar Raknes er en av Norges fremste jazzbassister, vokalist og låtskriver. Som bassist blir han ofte sammenlignet med den legendariske Charles Mingus. Steinars måte å synge på kan minne om både Tom Waits og Bruce Springsteen.
Raknes har vært viktig i utviklinga av norsk jazz de siste 10årene, bl.a. gjennom bandene Urban Connection, Ola Kvernberg trio og The Core. Han har spilt på alle de fremtredene jazzfestivalene i verden, og medvirker på et stort antall CD produksjoner.
Velkommen til konsert med Arvvas!

Billetter kr.250,- på perleportenkulturhus.no
Konsertstart kl.2100. Dørene åpner kl.2000.

Perleporten Kulturhus
Category: Konsert
Nordkappmuseet/Perleporten Kulturhus
Week: 22
Se alle ›
Language Norsk - NorwegianLanguage English - Engelsk